Bh's

  • BH's van Sapph
  • Bustiers van Chantelle

BH's of bustier

BH's - Ontdek een enorm aanbod BH's bij Marjo Lingerie. Want ook wij weten dat het vinden van de perfecte BH een moeilijke zoektocht kan betekenen. De beha heeft doorheen de jaren een enorme ontwikkeling gekend. Zo waren de BH's in de jaren 20 zeer jongensachtig, in de jaren 30 is de beha dan rond geworden en in de jaren 50 werden de puntige behas ontwikkeld die dankzij bekende figuren zoals Madonna zelf zeer bekend zijn geworden. Pas in de jaren 90 ontstond de wonderbra, een ondersteunende bustier.

Momenteel zijn er zoveel verschillende soorten behas op de markt dat iedereen wel een keuze kan maken als je de juiste kan vinden. Zo hebben we de push-up BH, de beugel beha, de voorgevormde BH, de voeding BH, de XXL BH en de sport beha. Allen nodig voor specifieke situaties maar daarnaast bestaan er ook de sexy BH's, de comfortabele bustiers en nog veel meer. Keuze genoeg maar ook genoeg keuze om niet meer te weten welke beha geschikt is voor u! Neem daarom contact met ons op voor een persoonlijk advies, mail ons op info@marjolingerie.nl of neem telefonisch contact op +31 (0)40 - 285 15 77

Onze populairste merken:

Weet u toch al welke beha bij u past dan kunt u snel, makkelijk en veilig uw BH's online kopen bij Marjo Lingerie. Wij zorgen ervoor dat uw BH onmiddellijk wordt verzonden zodat u uw lingerie binnen 2 dagen in huis hebt. Toch niet tevreden over uw aankoop? Wij doen niet moeilijk over retourzendingen en u ontvangt onmiddellijk uw geld terug op de rekening.